Τσίπρας για πρόταση δυσπιστίας: Μου κάνετε δώρο!

«Είναι καλοδεχούμενη και αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να την εφεύρουμε». Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή, διότι, όπως σημείωσε, δίνει την ευκαιρία να τα πουν όλα.
Ο κ. Τσίπρας επετέθη κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τον κατηγόρησε ότι έχει μεγάλες ευθύνες για το ζήτημα του ονόματος της πΓΔΜ κι ότι είχε το θράσος να σηκώσει τη σημαία τού υπερπατριωτισμού και παριστάνει τον θεματοφύλακα αξιών του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ επιτέθηκε λυσσαλέα και στους δύο την εποχή που ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη και τους ζήτησε να αποχωρήσουν από την πολιτική ζωή του τόπου.

Μάλιστα απεκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη «Θλιβερό φερέφωνο του πραγματικού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά« και τον κατηγόρησε  για «θεσμικές ακροβασίες», αναφερόμενος στα ζητήματα που έθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για το θέμα της συμφωνίας ως προς το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

«Θα αναμετρηθούμε με την ιστορία και με τις ευθύνες μας, μόνο που εσείς θα αναμετρηθείτε και με την οικογενειακή σας πολιτική ιστορία και φοβάμαι ότι θα βγείτε εντυπωσιακά ελλιποβαρής» επισήμανε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Σχόλια