[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι θα συζητηθεί τη Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης


Μπορεί μεταξύ των 52 θεμάτων στην Ημερήσια Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης της Δευτέρας 4 Ιουνίου 2018, να υπάρχουν κάποια ιδιαίτερης βαρύτητας, φαίνεται, όμως, ότι τα μάτια θα είναι στραμμένα... αλλού.


Ο δημοτικός σύμβουλος των "Εντάξει" Μάκης Κυριζίδης, έχει καλέσει σε συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι για να ανακοινώει τι σκοπεύει να κάνει στις Δημοτικές Εκλογές. Και, φυσικά, δε θα έμπαινε στον κόπο αν ήταν να συνταχθεί στην προσπάθεια κάποιου άλλου...

Έτσι, στις 16.00, όταν θα αρχίσει η 16η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όλοι θα κοιτούν... αλλού.

Για την ιστορία, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

Η παραλαβή του έργου της διάνοιξης των οδών στην περιοχή Τροχιοδρομικών.
Νέα Παράταση στην ανακατασκευή των γηπέδων σε Δελφών- Μαρτίου (Γαλαξίας).
Η πεζοδρόμηση της Στρ. Καλάρη από την Μητροπόλεως ως την παραλιακή.
Η παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης της χρήσης του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στον Κεδρινό Λόφο στο δήμο Νεάπολης - Συκεών.
Η εκποίηση του απορρυπαντικού σκάφους «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και του εξοπλισμού του, το οποίο θυμηθήκαμε πέρσι τέτοια εποχή όταν ο Θερμαϊκός είχε γεμίσει πλαγκτόν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]