[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κουμουτσάκος: Στα εθνικά θέματα το όποιο λάθος δεσμεύει τη χώρα στο διηνεκές


«Ο συνδυασμός «Βόρειας Μακεδονίας» και «μακεδονικής» γλώσσας και εθνότητας είναι κοκτέιλ αλυτρωτισμού» σημειώνει ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε συνέντευξή του στη RealNews, ο κ. Κουμουτσάκος ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ενώ δηλώνει ότι ως κυβέρνηση «θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, θα χρησιμοποιήσει κάθε διπλωματικό και πολιτικό μέσο, για να σωθούν όσα μπορούν να σωθούν για τη χώρα σε σχέση με αυτή την κακή συμφωνία».
Για την επικείμενη οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών με την Αλβανία, καλεί την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις πριν από την υπογραφή της συμφωνίας, ενώ δηλώνει πως είναι επικίνδυνο να κλείνουν «με σπουδή και επιπολαιότητα» μεγάλα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.
«Μια λανθασμένη κίνηση στην οικονομία μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Στα εθνικά θέματα, όμως, η όποια υποχώρηση, το όποιο λάθος, δεσμεύει τη χώρα στο διηνεκές» συμπληρώνει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]