[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς ταξί και η ΘεσσαλονίκηΧωρίς ταξί είναι σήμερα, Τετάρτη, η πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί «Ερμής» συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική επαναλαμβανόμενη απεργία, που αποφάσισε η Ομοσπονδία.


Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι είναι αναγκαία η θωράκιση του μεταφορικού έργου, ενώ υπογραμμίζει ότι η 24ωρη απεργία σήμερα είναι η αρχή για επαναλαμβανόμενες απεργίες, μέχρι τη διευθέτηση του αιτήματος όλων των ιδιοκτητών ταξί στη χώρα.

«Η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου νομοσχεδίου, πιέζεται από τους θεσμούς, για να ψηφίσουν την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν τα οχήματα του Νόμου 4093/2012 ενοικίασης με οδηγό. Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι μονόδρομος να απεργήσουμε και να στείλουμε το μήνυμα στη κυβέρνηση πως αυτή η απόφαση απελευθερώνει πλήρως τις μεταφορές και εξαθλιώνει το ταξί. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μια ελάχιστη δυνατή θωράκιση του μεταφορικού έργου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ξεκινάμε 24ωρη πανελλαδική απεργία από σήμερα στις 6 το πρωί, η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει το ζήτημα» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης ο «Ερμής».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]