[Εκλογές][bsummary]

Τζιτζικώστας: Προσχηματική η συνάντηση Σκουρλέτη - ΕΝΠΕ«Προσχηματική» χαρακτηρίζει και τη σημερινή και τελευταία συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στο πλαίσιο της «διαβούλευσης» για το νομοσχέδιο της «μεταρρύθμισης» στην Αυτοδιοίκηση, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και οι Περιφερειάρχες συναντήθηκαν σήμερα, όμως ο κ. Σκουρλέτης επέμεινε στις διατάξεις του νομοσχεδίου, χωρίς να "υιοθετήσει" καμιά από τις ενστάσεις και τις προτάσεις των Περιφερειαρχών. Ο κ. Τζιτζικώστας σε ανάρτησή του στα social media μετά το πέρας της συνάντησης στέλνει μάλιστα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο τόπος χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, που να πιστεύει σε μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση.

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο Twitter είναι η εξής:

«Προσχηματική δυστυχώς και η τελευταία συνάντηση, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «μεταρρύθμιση» της Αυτοδιοίκησης, των Περιφερειαρχών με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια νέα κυβέρνηση που να πιστεύει σε μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση!».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]