[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τζιτζικώστας: Προσχηματική η συνάντηση Σκουρλέτη - ΕΝΠΕ«Προσχηματική» χαρακτηρίζει και τη σημερινή και τελευταία συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), στο πλαίσιο της «διαβούλευσης» για το νομοσχέδιο της «μεταρρύθμισης» στην Αυτοδιοίκηση, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και οι Περιφερειάρχες συναντήθηκαν σήμερα, όμως ο κ. Σκουρλέτης επέμεινε στις διατάξεις του νομοσχεδίου, χωρίς να "υιοθετήσει" καμιά από τις ενστάσεις και τις προτάσεις των Περιφερειαρχών. Ο κ. Τζιτζικώστας σε ανάρτησή του στα social media μετά το πέρας της συνάντησης στέλνει μάλιστα ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο τόπος χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, που να πιστεύει σε μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση.

Η ανάρτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο Twitter είναι η εξής:

«Προσχηματική δυστυχώς και η τελευταία συνάντηση, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «μεταρρύθμιση» της Αυτοδιοίκησης, των Περιφερειαρχών με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια νέα κυβέρνηση που να πιστεύει σε μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση!».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]