[Εκλογές][bsummary]

Στο Ιπποκράτειο οι Γυναίκες χωρίς σύνορα ΘεσσαλονίκηςΤο Νοέμβριο του 2017 στη μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης, οι φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, αγκάλιασαν τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. 


Σκοπός, η αγορά MONITOR παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών των παιδιών που νοσηλεύονται στη μονάδα.
Το MONITOR παραδόθηκε, λειτουργεί, βοηθά , σώζει.... . Η Διευθύντρια της ΜΕΘ κυρία Μαρία Σδούγκα και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχθηκαν με χαρά και ευγνωμοσύνη, το Δ.Σ του συλλόγου γιατί με την προσφορά του αυτή συνετέλεσε στο να βοηθηθούν στο σπουδαίο έργο που επιτελούν!
"Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου και τις φίλες που στηρίζουν κάθε δράση και προσπάθεια μας, να ανακουφίσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και κυρίως τα παιδιά", τόνισε η  Πρόεδρος Έφη Πε’ι’τσίνη και το Δ.Σ. του συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης. 
@ σίσση βασιλειάδου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]