[Εκλογές][bsummary]

Χωρίς νερό την Κυριακή το κέντρο της Θεσσαλονίκης ελέω... μετρόΈργα  έχει προγραμματίσει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι η περιοχή αυτή δε θα έχει νερό.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, την Κυριακή, λόγω εργασιών κατασκευής σταθμού μετρό στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με Εγνατία, είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση των εργασιών μετατόπισης και σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης.

Για το λόγο αυτό θα διακοπεί η υδροδότηση, από τις 00:00 έως τις 15:00, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγγελάκη, Εγνατία, Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως, Νέα Δυτική Είσοδος, 26ης Οκτωβρίου, Λ. Νίκης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες της ΕΥΑΘ Α.Ε. και της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Όπως επισημαίνει η ΕΥΑΘ, για τις παραπάνω εργασίες θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]