Καταπέλτης ήταν για πολλοστή φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου, κληθείς να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και την... οσκαρική παράσταση του Όσκαρ Γκαρθία.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις στην ρουμάνικη ιστοσελίδα "telekomsport.ro" και για μία ακόμα φορά δεν μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας:

"Όλα ήταν χάλια, ένα βρώμικο στήσιμο. Ήρθαν στην Τούμπα για να προκαλέσουν και να μην παίξουν. Όλα αυτά που έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, για μένα δείχνουν έλλειψη χαρακτήρα. Δεν στάθηκε στο ύψος του, παρότι είναι ένας Ισπανός που ήρθε από την Μπαρτσελόνα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, ακόμα και αν μου το ζητούσαν. Ας αφήσουμε τους παίκτες, ας αφήσουμε οποιονδήποτε άλλο, αλλά όχι αυτόν από τη στιγμή που είναι ο προπονητής.

Πως θα σταθείς την επόμενη ημέρα μπροστά από τους παίκτες σου, θα τους παρουσιάσεις τον εαυτό σου και θα τους πεις πως φοβήθηκες να παίξεις? Εσύ, ας προπονητής, φοβήθηκες τον αντίπαλο. Δεν θα πω τι γράφτηκε μετά.

Ξέρω όμως από τους παίκτες του Ολυμπιακού πως μιλούσαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν και το πιο μικρό πράγμα που θα συνέβαινε έξω από τον αγωνιστικό χώρο" είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, με τον συντάκτη του κειμένου να αναφέρει αρχικά πως ο ΠΑΟΚ ήταν ένα βήμα μακριά από το πρωτάθλημα αλλά τερμάτισε δεύτερος μετά τα όσα έγιναν στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο Όσκαρ Γκαρθία χτυπήθηκε από ένα ρολό χαρτιού!