[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μάγεψε με τη στριφτή σπανακοτυρόπιτά της μια Τριανδριώτισσα!

20180606-1st-festival-pitas-12


Μεγάλη επιτυχία είχε η πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ Πίτας στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.Πάνω από 300 Θεσσαλονικείς παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη διαδικασία για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας. Από την προκριματική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε στα πέντε Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ενότητας Τριανδρίας, ανακηρύχθηκαν οι έξι καλύτερες πίτες, μέσα από μία δύσκολη αναμέτρηση, αφού η κάθε κοινότητα είχε πάνω από 20 συμμετοχές νοικοκυρών της περιοχής.


Οι μαγείρισσες που προκρίθηκαν έδειξαν στο κοινό πώς ανοίγουν το φύλο και μοιράστηκαν τα μυστικά μιας επιτυχημένης πίτας.


Η κριτική επιτροπή η οποία απαρτιζόταν από τον pastry chef Φίλιππο Μπαντή, την Πρόεδρο της Ένωσης Αρτοποιών Θεσσαλονίκης Έλσα Κουκουμέρια, τον pastry chef Κώστα Αστραίο και τους chefs ambassadors Δημήτρη Τασιούλα και Λάμπρο Ρώσσιο, δοκίμασε τις πεντανόστιμες πίτες και δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει απόφαση.


Πρώτη βγήκε η στριφτή σπανακοτυρόπιτα που ετοίμασε η Κυριακή Πουλατσίδου από την ενότητα Τριανδρίας, η οποία και παρέλαβε το πρώτο βραβείο από τα χέρια του Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Σπύρου Πέγκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την επόμενη.


Ακολούθησε μουσική εκδήλωση με τη χορωδία και την Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου Βαφοπουλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]