[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σπείρα "χτυπούσε" πολυτελή αυτοκίνηταΠενταμελής σπείρα απατεώνων "χτυπούσε" πολυτελή αυτοκίνητα εταιριών ενοικίασης Ι.Χ.! Τα εντόπιζε ο "αρχηγός", μέλη εμφανίζονταν ως ενοικιαστές και, στη συνέχεια δήλωναν την κλοπή του οχήματος στην αστυνομία! Μόνον που η κλοπή ήταν... μαϊμού!


Στην πραγματικότητα τα αυτοκίνητα κατέληγαν στο εξωτερικό, όπου μοσχοπουλιόνταν, από άλλα μέλη του ίδιου κυκλώματος!

Η αστυνομία εντόπισε πέντε από τα μέλη: Τον 34χρονο "εγκέφαλο", που κρατείται από τον Οκτώβριο του 2017 στις φυλακές και τέσσερις συνεργούς του:  32,28 και 44 ετών και μία 32χρονη αλλοδαπή. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για Εγκληματική οργάνωση, Υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και Ψευδορκία κατ’ εξακολούθηση.

Η σπείρα δρούσε από τον Νοέμβριο του 2016 ως τον Ιανουάριο του 2017. Ήδη εντοπίστηκαν δύο από τα πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]