[Εκλογές][bsummary]

Vespa...Loniki 2018 και η Θεσσαλονίκη γέμισε βέσπες


Για μα ακόμη φορά το vespaclub Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα σε όσους είχαν την ευκαιρία να δουν τη vespoβόλτα που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσία του γνωστού Vespisti ακροβάτη και showman Nicola l' Impennatore που ήρθε για μια ακόμη φορά στη Θεσσαλονίκη
για να μας εντυπωσιάσει με τα καινούργια του κόλπα επάνω στις Vespa του, στα πλαίσια της Motoshow Thessaloniki που διαξάγεται από τις 18 έως και 20 Μαΐου 2018 στη Δ.Ε.Θ.

Η βραδιά τα είχε όλα. Εντυπωσιακά κόλπα με vespa από τον Nicola l' Impennatore, στους χώρους της ΔΕΘ, βόλτα με vespa στους δρόμους της πόλης, πάρτυ με σουβλάκια, μπύρες και live στο χώρο του Μ.Ο.Θ. γιορτάζοντας έτσι τα 32 χρόνια του Vespa Club Θεσσαλονίκης και τα 36 χρόνια παρουσίας του Μ.Ο.Θ.στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα της Ελλάδας.

Και εις άλλα με υγεία!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]