[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αυλαία σήμερα στην ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο


Από σήμερα 2 έως και 10 Μαΐου 2018 θα διαρκέσει φέτος η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. 


Η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στο Νομό Θεσσαλονίκης την πρώτη Κυριακή (6/5) είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως η αργία της Πρωτομαγιάς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), σημειώνοντας ότι βάσει του Νόμου 4177/2013, για τις εμπορικές επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να λειτουργήσουν την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, το προτεινόμενο ωράριο είναι 11.00-18.00.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ εφιστά την προσοχή των καταστηματαρχών του νομού, υπογραμμίζοντας ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τα καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης τελειώνει υποχρεωτικά την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, σύμφωνα με την υπ' αριθ.πρωτ. 529/21-3-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]