Η πιο έγκυρη πληροφορία που μπορεί να διαβαστεί, αυτή την ώρα για οποιαδήποτε εξέλιξη που αφορά το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι πως οι οποίες εξελίξεις θα τρέξουν μετά την Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τρίτη.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Να σημειώσουμε εδώ πώς οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη. Άρα από την ώρα που θα εκλεγεί το νέο ΔΣ ( αναμένεται πανηγυρική επανεκλογή Θανάση Κατσαρή), τότε θα μπουν στο τραπέζι τα θέματα όλων των τμημάτων του ΑΣ. Σαφώς και το βόλεϊ, ένα τμήμα που έχει χαρίσει πέντε τίτλους σε τέσσερα χρόνια, θα έχει την τιμητική του, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδας θα κινηθεί και πάλι σε υψηλά στάνταρ. Τόσο ο Θανάσης Κατσαρής όσο και ο Αντώνης Τσαλόπουλος είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το level της ομάδας και κυρίως την ποιότητα της ομάδας να πέσει. Είπαμε όμως. Όλες οι εξελίξεις και οι επαφές με παίκτες και προπονητές θα γίνουν μετά τις εκλογές του ΑΣ.
Φυσικά και υπάρχουν γενικές συζητήσεις, πληροφορίες για παίκτες και προπονητές, λογικό να αρέσουν κάποιοι στον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει απόσταση έως την οριστική συμφωνία. Αρα το καλό θα είναι να περιμένουμε. Και παίκτες αναγνωρισμένης αξίας θα έρθουν και το καλύτερο δυνατόν για την στελέχωση της ομάδας θα γίνουν.
Φυσικά το ίδιο ισχύει και τον Φιλίποφ, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας με τον γιο του μεγαλομετόχου. Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να ενταχθεί ο παίκτης στο δυναμικό της ομάδας, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εκλογές του ΑΣ. Θα περιμένουμε να δούμε αν εμπλακεί και ο Γιώργος Σαββίδης στο μεταγραφικό σχεδιασμό με μια οικονομική ένεση, αλλά όπως και να χει, Κατσαρής και Τσαλόπουλος αναμένεται να τραβήξουν πάνω τους όλο το μεταγραφικό βάρος.

ΣΣ1

Πάμε στον ποδοσφαιρικό τελικό του κυπέλλου, ο οποίος δεν ήταν απλά ενας τελικός Κυπέλλου και μόνο. Ήταν ενα ματς αποδείξεων και ποδοσφαιρικής ανωτερότητας. Επίσης στον συγκεκριμένο τελικό υπήρχαν περισσότεροι από τους προφανής λόγους κατάκτησης , από ότι απλά το τρόπαιο. Όλοι αυτοι οι λόγοι,  βρίσκονται στο νου του κάθε οπαδού, του ΠΑΟΚ. Και επίσης αυτός ο θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ ηταν  απολύτως απαραίτητος για την επόμενη ημέρα του. Για την ψυχολογία του οπαδού του, για το μήνυμα σε όλους τους υπόλοιπους: “έγινα ακόμη πιο δυνατός”, αλλά και για την ίδια την ομάδα και τους ανθρώπους που την τρέχουν.