[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανοικτός από σήμερα ο Λευκός Πύργος


Ανοικτός από σήμερα ο Λευκός Πύργος


Ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες για την αποκατάσταση του χώρου του Λευκού Πύργου, μετά τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε τη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη.

Έτσι, από σήμερα το μνημείο είναι, ξανά, επισκέψιμο.

Οι υπεύθυνοι έχουν λάβει προληπτικά μέτρα, όπως η τοποθέτηση σάκων με άμμο στην είσοδο του μνημείου.

Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε τη Θεσσαλονίκη, εντός του μνημείου εγκλωβίστηκαν επισκέπτες (τουρίστες και μαθητές σχολείου) καθώς και κάποιοι περαστικοί που κατέφυγαν εκεί για να γλιτώσουν από το χαλάζι που έπεφτε εκείνη τηνώρα. Λόγω συσσώρευσης υδάτων στην κεντρική είσοδο, όλοι αυτοί είχαν εγκλωβιστεί εντός του μνημείου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για να βγουν έξω.
Επρόκειτο, μεταξύ άλλων, για μαθητές από σχολείο της Μαγνησίας και Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι τελικά βγήκαν από ισόγειο παράθυρο του Λευκού Πύργου, αφού προηγουμένως οι πυροσβέστες έκοψαν με αλυσοπρίονο τα κάγκελά του.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]