[Εκλογές][bsummary]

Ένοχοι οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση κατά Μπουτάρη
Καταδικάστηκαν από  Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και οι τρεις κατηγορούμενοι για την επίθεση στο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.Ο 20χρονος που σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του δήμαρχου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με τριετή αναστολή, για τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και απλή φθορά.

Στο δεύτερο 20χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της της διατάραξης κοινής ειρήνης και απλή φθορά.

Στον 36χρονο επιβλήθηκε επίσης ποινή φυλάκισης 14 μηνών με δικαίωμα εξαγοράς, προς 5 ευρώ τη μέρα, επίσης για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και απλή φθορά.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο "περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του δημάρχου", θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.

Οι τρεις άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]