Την περίπτωση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρου Πασχαλάκη, φέρεται να εξετάζουν ιταλικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Νάπολι.


Ο Έλληνας γκολκίπερ, που κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση, έχει εντυπωσιάσει τρεις ιταλικές ομάδες που βρέθηκαν την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, στο γήπεδο του "τριφυλλιού" βρέθηκαν σκάουτερς των Ουντινέζε, Σαμπντόρια και Νάπολι.

Και οι τρεις απεσταλμένοι των ιταλικών ομάδων έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι με τα όσα είδαν από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι «παρτενοπέι» παρακολούθησαν από κοντά τον Πασχαλάκη. Η προηγούμενη ήταν στο περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ όπου επίσης είχαν μείνει ικανοποιημένοι.

Η τρίτη επίσκεψη της Νάπολι στη χώρα μας για τον 28χρονο γκολκίπερ, όπως γράφει το gazzetta.gr, δεν θα αργήσει να έρθει. Συγκεκριμένα, ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενημερώσει τον ΠΑΟΚ πως έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για να δουν από κοντά τον τελικό του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, αναμένεται να είναι και οι άνθρωποι των Ουντινέζε, Σαμπντόρια που επίσης τσεκάρουν τον Πασχαλάκη.