[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέα παρτέρια απέκτησε η… πλατεία τραπεζοκαθισμάτων


Σε αναβάθμιση του χλοοτάπητα και του περιβάλλοντος χώρου της πλατείας Αριστοτέλους προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 5 Μαΐου 2018.


Τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας στα παρτέρια, κλαδεύτηκαν τα δένδρα και φυτεύτηκαν νέα και τοποθετήθηκαν 5.000 εποχικά φυτά (από τα οποία κάποια, σήμερα το πρωί, είχαν… εξαφανιστεί, αφού φαίνεται πως κάποιοι δημότες τα βρήκαν πολύ όμορφα κι αποφάσισαν να τα πάρουν σπίτια τους)! Επίσης, τα συνεργεία του Δήμου εγκατέστησαν 22 νέα παγκάκια. Την ίδια στιγμή, όμως, πίσω από τα νέα παρτέρια και τα νέα παγκάκια, τα τραπεζοκαθίσματα έχουν απλωθεί. Στο κάτω μέρος της πλατείας καταστηματάρχες έχουν τοποθετήσει μόνιμες κατασκευές με τέντες και αεροπετάσματα, στο ημικύκλιο του Ολύμπιον τα τραπεζοκαθίσματα περικλείονται από ογκώδεις ζαρντινιέρες κι επεκτείνονται όλο και περισσότερο, ενώ παρόμοια κατάσταση επικρατεί, πλέον και στο τμήμα του πεζοδρόμου της Αριστοτέλους πάνω από τη Μητροπόλεως…


Η φωτογραφία από ψηλά που έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι αποκαλυπτική…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]