[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διευκρινίσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης για όσους θέλουν να αποζημιωθούν για ζημιές από την πλημμύρα του Μαΐου


Διευκρινίσεις, προς όσους θέλουν να αποζημιωθούν, είτε ως φυσικά πρόσωπα, είτε ως επιχειρήσεις, από ζημιές που προκλήθηκαν εξαιτίας της θεομηνίας της 10ης Μαΐου, παρέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα: 

Κατοικίες-Οικοσκευές

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πληροφορεί τους δημότες που επλήγησαν από τη βροχόπτωση της Πέμπτης 10.05.2018 και υπέστησαν φθορές στις κατοικίες και τις οικοσκευές τους, ότι πρέπει να διατηρήσουν τις κατεστραμμένες οικοσκευές, ώστε να τις επιδείξουν στην Επιτροπή Καταγραφής του Δήμου μας που θα προβεί σε αυτοψία για την καταγραφή των ζημιών.

Επιχειρήσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) με έγγραφό της στις 24.05.2018 (με αριθμό πρωτοκόλλου. 241518/24.05.2018) ενημερώνει ότι οι επιχειρηματίες προκειμένου να αποζημιωθούν θα πρέπει απαραιτήτως να διατηρήσουν τον μηχανικό εξοπλισμό, τα εμπορεύματα, τις πρώτες ύλες, τα φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης κα, τα οποία υπέστησαν ζημιά από την πλημμύρα, ώστε να εξεταστούν από την Επιτροπή Καταγραφής Ζημιών της ΠΚΜ.

Επίσης, καθίσταται αναγκαίο η υποβολή των αιτήσεων για αποζημίωση να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα ενός μηνός από τη 10η Μαΐου 2018.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αυτοτελή Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασιλίσσης Όλγας 198, τηλ. 2313319732).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]