Φτάσαμε στο τέλος λοιπόν. Τελευταία πράξη ενός πρωταθλήματος που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τις προσμονές μας, καθώς κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες και όχι στα γήπεδα.
Στους αγωνιστικούς χώρους ο ΠΑΟΚ απέδειξε πώς είναι καλύτερος, άξιζε τον τίτλο, αλλά οι δικαστικές αίθουσες είχαν άλλη άποψη. Σε καμία σοβαρή ποδοσφαιρική χώρα δεν γίνονται αυτά που έγιναν στην χώρα μας. Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει, η ΑΕΚ κρύφτηκε και το πρωτάθλημα πέταξε, καθώς έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη της χώρας μας. Κρίμα. Τέλος λοιπόν στο μεγάλο πρωτάθλημα της χώρας. Τελευταία αγωνιστική με δυο ενδιαφέροντα παιχνίδια η εξέλιξη των οποίων θα κρίνει την πρώτη πεντάδα. Οπότε θα ποντάρουμε στις ομάδες οι οποίες έχουν το ενδιαφέρον. Όπως:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΞΑΝΘΗ 2

Με όσα έγιναν τελευταία και την απόφαση να αλλάξουν οι νόμοι για να σωθεί ο Παναθηναϊκός, οι πράσινοι είναι εκτεθειμένοι. Έχουν και τα σοβαρά προβλήματα με τις προσφυγές και τις διε4κδικήσεις των παικτών, οπότε μόνο το ματς δεν σκέφτονται. Να τελειώνει το βάσανο. Οπότε θα ποντάρουμε στην Ξάνθη, που έχει κίνητρο και πάει πολύ διαβασμένη αλλά και αποφασισμένη για την νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2

Και εδώ ισχύει το ίδιο. Η ομάδα της Τρίπολης δεν θέλει να χαλάσει την καλή εικονα της χρονιάς. Καλό ποδόσφαιρο, νίκες και σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Παναιτωλικός δεν έχει κίνητρο, σαφώς και θέλει να κλείσει την χρονιά μπροστά στον κόσμο του με νίκη, αλλά το κίνητρο πάντα κερδίζει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1

Αδιάφορες οι δυο ομάδες, ο Πανιώνιος έχασε την πεντάδα, αλλά θέλει να κλείσει με νίκη. Είναι καλύτερος ως ομάδας, παίζει στην έδρα του, ενώ ο Τενές ίσως δοκιμάσει πρόσωπα ενόψει της νεας χρονιάς. Κατά πολύ καλύτερος σε όλες τις γραμμές ο Πανιώνιος.

ΣΣ1

Και η Λάρισα πιστεύω πως θα κερδίσει για πολλούς λόγους. Ο Κούγιας  απαιτεί νίκη για το καλό τελείωμα της χρονιάς και νομίζω πώς εκεί θα πάει το ματς. 

ΣΣ2

Αλλιώς την φανταζόμουν την τελευταία αγωνιστική του φετεινου πρωταθλήματος για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στους αγωνιστικούς χώρους. Γιατί στις δικαστικές αίθουσες οι ομάδες του ΠΟΚ έχουν παράδοση