[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συναυλία Κλασικής μουσικής στη Ροτόντα


Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στη Ροτόντα, στο πλαίσιο του SKG Bridges Festival, θα απολαύσουμε Σύγχρονη Κλασική Μουσική με έναν κορυφαίο καλλιτέχνη παγκοσμίου μεγέθους και έναν από τους πιο υποσχόμενους καλλιτέχνες της χώρας μας.Mario Batkovic - Official | Hior Chronik live στη Ροτόντα!
Από τη Non Aesthetics

20:30 - 23:00


*Η είσοδος στο κοινό ανοίγει στις 19.30


**Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η πρόσβαση σε αυτήν εξασφαλίζεται μόνο με την επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης εισόδου. Η διάθεση των προσκλήσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 7 Μαΐου από το εκδοτήριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους στις ώρες λειτουργίας του εκδοτηρίου (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 π.μ. - 3:30 μ.μ. και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 2:00μ.μ. και 5:30 - 8:00 μ.μ.).


Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]