[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οι ηθοποιοί τραγουδούσαν… υπέροχα

Ταλέντο, ρυθμός, χιούμορ, συγκίνηση μα πάνω από  όλα αγαπημένα θεατρικά τραγούδια γέμισαν τη σκηνή της Αίθουσας Αιμίλιος Ριάδης του κτιρίου Μ2, στην πρώτη παρουσίαση της μουσικής παράστασης «Οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ τραγουδούν» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 7 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Δεκατέσσερις ηθοποιοί του ΚΘΒΕ ζωντάνεψαν μαγικές στιγμές του Θεάτρου, μέσα από μια αναδρομή σε υπέροχες μουσικές από ιστορικές παραστάσεις του ΚΘΒΕ, ανέσυραν μνήμες, δημιούργησαν καινούριες και ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε την Αίθουσα. Ακούστηκαν 28 τραγούδια 16 σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που συνεργάστηκαν με το ΚΘΒΕ και συγκεκριμένα των: Κώστα Βόμβολου, Σαβίνας Γιαννάτου, Βασίλη Δημητρίου, Δημήτρη Θεοχάρη, Γιώργου Καζαντζή, Γιώργου Κουρουπού, Σταμάτη Κραουνάκη, Δημήτρη Μαραμή, Μίνου Μάτσα, Θάνου Μικρούτσικου, Δημήτρη Οικονομάκη, Κορνήλιου Σελαμσή, Φώτη Σιώτα, Γιώργου Χούχου, Γιώργου Χριστιανάκη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη.


Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.


PHOTO_ITHOPOIOI_TRAGOYDOYN_PREMIERA3

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]