Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται από σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου 2018, ως και την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Αναλυτικότερα, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες εργασίες:

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, με κατεύθυνση δυτικά και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Κωνσταντινοπολίτικων-Μαλακοπής (Α/Κ Κ10) ως τον κόμβο Νεαπόλεως (Α/Κ Κ6). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι 9:00π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση δυτικά.

2) Κοπή χόρτων και κλαδιών με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Νεαπόλεως (Α/Κ Κ6) ως τον κόμβο Κωνσταντινοπολίτικων-Μαλακοπής (Α/Κ Κ10). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι 6:00π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

3) Καθαρισμός φρεατίων, με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Νεαπόλεως (Α/Κ Κ6) ως τον κόμβο Κωνσταντινοπολίτικων-Μαλακοπής (Α/Κ Κ10). Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι 6:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση ανατολικά.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.