[Εκλογές][bsummary]

Καλοκαίρι 2018 στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος υποδέχεται το καλοκαίρι του 2018 με την τραγωδία «Ορέστης» του Ευριπίδη με την οποία συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου 2018. Παράλληλα, για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το ΚΘΒΕ προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής 4SUMMER-nights με τέσσερις θεατρικές προτάσεις για όσους μείνουν για διακοπές στην πόλη, αλλά και για τους επισκέπτες Έλληνες και ξένους, καθώς όλες οι παραστάσεις θα είναι με υπέρτιτλους στα αγγλικά: Η «Ασκητική», το «Δε σε ξέχασα ποτέ», το «Αfter the campsite: Από δω κι εμπρός» και «Οι Ηλίθιοι» θα παρουσιαστούν στο Βασιλικό Θέατρο σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, με γενική είσοδο 5 ευρώ.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους θα φιλοξενήσει εννέα σημαντικές παραγωγές από το εξωτερικό, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της πόλης να γνωρίσει διακεκριμένους καλλιτέχνες και βραβευμένες θεατρικές παραγωγές από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Λίβανο, ενώ μια πανηγυρική συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Δάσους με Αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του John Williams θα αποτελέσει την εναρκτήρια εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ.
 Το ΚΘΒΕ θα παρουσιάσει τον Ιούλιο Αναλόγια Σύγχρονων Ελληνικών Θεατρικών Έργων (φωνές της πόλης), με στόχο την ανάδειξη νέων Ελλήνων θεατρικών συγγραφέων, σε επιμέλεια Μελίνας Αποστολίδου.
Επίσης, το ΚΘΒΕ διοργανώνει για τρίτη χρονιά «Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]