Έτοιμος από κάθε πλευρά να διεκδικήσει το τρόπαιο του κυπέλλου ειναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ολοκληρώσει το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στις 17.00 το απόγευμα.
Ο Ντανιέλε Ριτσι ήταν ξεκάθαρος στην συνέντευξη τύπου:
«Είμαι ευχαριστημένος που είμαστε εδώ γιατί είναι σαν το σπίτι μου. Όλοι εδώ που είναι κοντά μου δούλεψαν εξαιρετικά και για αυτό νιώθω έτσι. Αυτό που εκπροσωπούμε σαν σύλλογος είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα.
Είναι πολύ ενδιαφέρον που συμμετέχουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω σαν ομάδα να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, θα είναι ακόμα καλύτερα αν κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Γύρισα στην Ελλάδα και τώρα ζω ακόμα ένα Final-4. Θυμάμαι τότε υπήρχαν πάνω από 15000 χιλιάδες κόσμο και έτσι εύχομαι να είναι και αύριο. Σίγουρα αυτοί που το διοργάνωσαν έκαναν απόλυτα καλή δουλειά. Είμαστε εδώ μόνο για να παίξουμε καλά. Ελπίζω οτι αύριο θα είμαστε σε καλή κατάσταση για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά και πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα πετύχουμε τον σκοπό μας. Εκτός από τον Ολυμπιακό φυσικά σεβόμαστε και τις υπόλοιπες ομάδες».Από την πλευρα του ο Θάνος Τερζής σημειωσε: « Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Το γήπεδο όντως είναι εντυπωσιακό. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας για να περάσουμε στον τελικό. Τα παιδιά που ήταν πέρυσι, αλλά και αυτοί που ήρθαν φέτος θα δώσουν το 100%».