[Εκλογές][bsummary]

Προκαταρκτική έρευνα για την ανακοίνωση της Original διέταξε ο Βασιλειάδης!

Την έντονη ανησυχία του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Original. Σε αυτή ο κύριος φορέας οργανωμένων οπαδών της Ένωσης ανέφερε χαρακτηριστικά... «12 Μαΐου η Αθήνα κιτρινίζει από νωρίς. 14:00 η ώρα όλοι στην Ομόνοια... Πόδι Παοκτζή στην πόλη μας δεν θα πατήσει. Κονσέρβα και κατευθείαν γήπεδο για υποταγή αλλόθρησκοι...»!
Ο υφυπουργός έλαβε υπόψη του και τα όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στη χθεσινή σύσκεψη. Πώς οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά θα δώσουν ραντεβού στην Ομόνοια για να ξεκινήσουν από εκεί όλοι μαζί για το ΟΑΚΑ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα στοιχεία αυτά θορύβησαν αρκετά τους υπεύθυνους, με τον υφυπουργό, όπως αναφέρει η Livesport, να τηλεφωνεί στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου και να ζητά να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Είναι ξεκάθαρο ότι κύριο μέλημα όλων των υπευθύνων είναι να μην επαναληφθούν οι σκηνές του περσινού τελικού Κυπέλλου στον Βόλο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]