Το αγωνιστικό κομμάτι είναι το λιγότερο που μπορεί να σημειώσουμε, καθώς η δύναμη του ΠΑΟΚ εκεί δεν αμφισβητείται από κανέναν λογικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ενώ έχει αποδειχθεί περίτρανα εντός των αγωνιστικών χώρων πώς είναι η καλύτερη ομάδα.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης
Αυτό που φάνηκε στην Λεωφόρο είναι πώς η ομάδα γίνεται καλύτερη, βγάζει τους αυτοματισμούς της και διατηρεί ακόμη- παρά τα όσα συμβαίνουν στα δικαστήρια- την φρεσκάδα και την θέληση που έχει δείξει καθολη την διάρκεια της σεζόν. Το 3-0 είναι πέρα για πέρα δίκαιο και αναγνωρίστηκε ακόμη και από τον Ουζουνίδη.

Την ίδια ώρα στην Κέρκυρα η ΑΕΚ που κατακτά το πρωτάθλημα στα δικαστήρια, δεν δικαιολόγησε επουδενί τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Ομάδα άδεια από ψυχολογία και έμπνευση, όπως όλη την χρονιά δηλαδή, που προσπαθεί να πείσει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, ότι κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα Ελλάδας. Με μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο Γκέμπελς, η ΑΕΚ θέλει να κάνει το άσπρο - μαύρο, ότι το πρωτάθλημα το κατέκτησε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι έτσι όμως. Ας καταλάβει επιτέλους η ΑΕΚ πώς το πρωτάθλημα τις χαρίστηκε και δεν κερδήθηκε, σε αγώνες.

Φυσικά και θα το βρει μπροστά της στο επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ διαθέτει μακράν την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, οι δικαστές αποφάσισαν να στεφθεί πρωταθλήτρια η ομάδα του Χιμένεθ, που επίσης πήρε σβάρνα όλα τα ΜΜΕ της Ισπανίας για να μας πείσει πώς οι παίκτες του ήταν καλύτεροι στο χορτάρι. Στον κόσμο του δηλαδή. Προσωπικά πιστεύω πώς στην προπαγάνδα, απαντάς με προπαγάνδα.

Δεν το παίζεις υπεράνω. Κάνεις και εσύ ότι οι της ΑΕΚ που όλους αυτούς τους μήνες, το μόνο που κάνουν είναι να ψεύδονται με την προπαγάνδα τους. Πολύ δε περισσότερο από την ώρα που ο τελικός κυπέλλου είναι μπροστά μας. Το τι θα ακούσουμε δεν λέγεται. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ πρέπει να ετοιμαστεί να αντιδράσει μπροστά στην προπαγάνδα της ΑΕΚ με δυναμικό τρόπο και όχι να το παίξει υπεράνω. Ομάδα καλύτερη έχει, αλλά πρέπει να κλείσει και τα στεγανά της διαιτησίας και της προπαγάνδας, περί δήθεν αδικημένης ομάδας.

ΣΣ1

Σωστός ο Γιώργος Σαββίδης, πολύ σωστός με την ανάρτηση του μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Περιμένω άρθρα και 100 δηλώσεις ακόμα για το πόσο είστε δίκαιοι πρωταθλητές μπας και το πιστέψετε! ΥΓ: Είμαι αρκετά χαρούμενος γιατί αυτή η νίκη επιτεύχθηκε στην πιο δύσκολη έδρα της Αθήνας. Καλό βράδυ στην άκρως ερωτική Φιλαδέλφεια», έγραψε σχετικά με μια φωτογραφία του Πινόκιο. Στη συνέχεια «ανέβασε» μια ομαδική φωτογραφία του ΠΑΟΚ γράφοντας «Πρωταθλητές 2017/18» και αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αυτός δεν είναι ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚάρα. Είναι η ομάδα σου. Είσαι ο καλύτερος, ευχαριστώ κόουτς».