Η «Discover Dogs 2018» είναι η μεγάλη γιορτή για τον σκύλο και τους πολλούς ρόλους που έχει στην κοινωνία μας. Διεξάγεται από 21 - 22 Απριλίου 2018, στους χώρους της ΔΕΘ HELEXPO (περίπτερο 5), στη Θεσσαλονίκη.



Το Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το ιατρικό προσωπικό του στη διάθεση των τετράποδων επισκεπτών.


Με την είσοδό σας στο φεστιβάλ, στον ενημερωτικό προθάλαμο, στο περίπτερο 4 και εφόσον τηρείτε τις προϋποθέσεις εισόδου με σκύλο, θα συναντήσετε τον κτηνίατρο της διοργάνωσης για τον έλεγχο πριν την είσοδο σας σε αυτή την μεγάλη κυνοφιλική διοργάνωση.


Επίσης, στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί και ο έλεγχος συμπεριφοράς του και έτσι η «Discover Dogs 2018» θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε και για τον χαρακτήρα του σκύλου σας!


Οι γιατροί του Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης θα είναι εκεί για να σας παρέχουν κάθε δυνατή πληροφορία.


Και δώρα με κλήρωση


Με τη συμμετοχή σε μια μεγάλη κλήρωση για 3 πλούσια δώρα για την υγεία του σκύλου τους, θα ευχαριστήσει το ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όλους τους επισκέπτες που θα έρθουν στην έκθεση με τον σκύλο τους. Με τον κτηνιατρικό έλεγχο που θα γίνεται στον ενημερωτικό προθάλαμο, οι επισκέπτες εφόσον το επιθυμούν θα παίρνουν μέρος και στην κλήρωση για:


1ο Δώρο: Μία κλινική εξέταση, έναν προληπτικό αιματολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει μια γενική αίματος και βιοχημικές εξετάσεις 5 παραμέτρων - ουρια (BUN), κρεατινίνη (CRE), αλβουμίνη (ALB), αλκαλική φωσφατάση (ALP) και αλανινοαμινοτρανσφεράση (SGPT/ALT).


2ο Δώρο: Ένας Υπέρηχος κοιλίας του ζώου σας που περιλαμβάνει έλεγχο ήπατος-σπλήνας-στομάχου-νεφρών-ουροδόχου κύστης-εντερικών ελίκων και λεμφαδένων.


3ο Δώρο: Μία κλινική εξέταση του ζώου σας και έναν ετήσιο εμβολιασμό κατά της παρβοεντερίτιδας, νόσου Carre, παραϊνφλουέντζας, λοιμώδους ηπατίτιδας, λεπτοσπείρωσης και λύσσας. 4ο Δώρο: Μία πλήρης περιποίηση του κατοικιδίου σας που περιλαμβάνει κούρεμα, μπάνιο και κόψιμο νυχιών #ανακαλυψετονσκυλοσου


Η Discover Dogs θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, με δωρεάν είσοδο.