[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στα ψώνια της τελευταίας στιγμής ελπίζει η Αγορά

Στα ψώνια της τελευταίας στιγμής έχουν εναποθέσει, εφέτος, τις ελπίδες τους, οι καταστηματάρχες στις αγορές Καπάνι, Βλάλη και Μοδιάνο, της Θεσσαλονίκης.Όπως επισημαίνουν, η κίνηση δεν είναι καλή, καθώς πολύς κόσμος προτιμά να κάνει, ακόμη, έρευνα αγοράς, παρά να αγοράζει.


Έτσι, υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι θα αποφασίσουν να κάνουν κάποιες αγορές για το πασχαλινό τραπέζι μάλλον το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ως το μεσημέρι.
Οι τιμές, πάντως, είναι στα περσινά πλαίσια, τόσο στα κρεατικά(με 5 ευρώ το κιλό βρίσκεις και κατσίκι και αρνί), αλλά και στα σαλατικά. Σήμερα, στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης τα κρεμμυδάκια πουλιόντουσαν στα 0,50 € το ματσάκι, όπως κι ο άνηθος, ενώ ακόμη πιο φθηνό έβρισκε κάποιον τον μαϊντανό. Σε φθηνές τιμές κινήθηκε και η τιμή του μαρουλιού, αλλά και της ντομάτας. Με 2 ευρώ μπορούσες να βρεις έξι αγγουράκια.
Στην αγορά Βλάλη βρέθηκε ο Νώντας Στυλιανίδης κι αποτύπωσε, με το φωτογραφικό του φακό τις σκηνές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]