Επιστροφή και πάλι στην αγωνιστική δράση της superleague με σημαντικά παιχνίδια, αλλά και με δεδομένο πώς φέτος οι συχνές διακοπές του πρωταθλήματος μας αποσυντόνισαν, πλήρως.
Είναι μια παραδοχή, η οποία δείχνει και την προχειρότητα του πρωταθλήματος, αλλά δημιουργεί και μια απαξίωση του προϊόντος. Ας ελπίσουμε πολλά να αλλάξουν για να αποκτήσει και πάλι ένα αυξημένο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μας. Πάμε λοιπόν

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ

Αυτό και αν είναι ματς. Σημαντικό από κάθε πλευρά και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους δυο. Και οι δυο θέλουν να μην χάσουν, τους βολεύει η ισοπαλία, αν και η γηπεδούχος εχει ξεκάθαρα υπεροχή στα εντός έδρας ματς. Ο Τενές ξέρει ορθολογιστικά πώς δεν πρέπει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση, και πιστεύω πως η ισοπαλία θα ικανοποιήσει και τους δυο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2

Παιχνίδι που ενδιαφέρει περισσότερο τους Αρκάδες. Ισοβαθμούν με την Ξάνθη, στοχεύουν στην πεντάδα και ξέρουν πώς κάθε απώλεια θα τους κοστίσει. Από την άλλη ο γηπεδούχος είναι μακριά και από τον υποβιβασμό και από την πεντάδα, αν και το γόητρο είναι πάντα ενα κίνητρο. Ποδοσφαιρικά πιστεύω πώς η ομάδα του Παντελίδη είναι καλύτερη και θα την εμπιστευτώ.

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  1

Είπαμε στις τελευταίες αγωνιστικές κάποιες ομάδες καίγονται κάποιες είναι αδιάφορες. Η Ξάνθη θέλει την νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Αστέρα, οπότε θα τα παίξει όλα για όλα. Θα εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα που όμως με τους 30 βαθμούς ούτε κινδυνεύει ούτε μπορεί να φτάσει σε θέση βολής για την πεντάδα.Το κίνητρο και εδώ θα μας κερδίσει όποτε ποντάρουμε στους Θράκες.

ΣΣ1

Πιστεύω πώς το ματς του Παναθηναϊκού με το Ατρομητο, έχει ενδιαφέρον κυρίως εξωαγωνιστικά. Πώς θα αντιδράσουν δηλαδή οι οπαδοί των πράσινων, μετά τα οσα συνέβησαν τις τελευταίες ήμερες. Αλλά και αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα, εω ο Ατρόμητος κίνητρο. Καλύτερα ας το αποφύγουμε το παιχνίδι αυτό.