[Εκλογές][bsummary]

Ξανα…σαλπάρει στα ροζ η Θεσσαλονίκη

Μία μεγάλη γιορτή θα ζήσει η Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Μαΐου με την διοργάνωση του 6ου Sail for Pink από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης.


 

Με το σύνθημα «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ» και με σύμβολο τη καθιερωμένη πλέον γοργόνα, το 6ο Sail for Pink έχει στόχο την μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.  Επιπλέον, με τα έσοδα της εκστρατείας στηρίζονται σημαντικές δράσεις και Προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης.

Φέτος αναμένεται μεγάλη αύξηση συμμετεχόντων , ξεπερνώντας κατά πολύ τις περσινές 6000 συμμετοχές .

Σας καλούμε να συμμετέχετε στον ιστιοπλοϊκό αγώνα, στον «Αγώνα Ζωής» (running) και στην «Πορεία Ελπίδας» (περπάτημα) καθώς και στις εκδηλώσεις στεριάς για να προβάλλουμε όλοι μαζί την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και τη συμπαράσταση μας στις γυναίκες που νοσούν ή νόσησαν.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SAIL FOR PINK 2018


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 Μαΐου 2018

10:00-14:00

Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου

· Εγγραφές στο Sail for Pink 2018

· Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού και επιπλέον μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

· 7.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.: Pink Cocktail Party στο Ναυτικό όμιλο Θεσσαλονίκης (Θεμ. Σοφούλη 112).


ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Μαΐου 2018

Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου

9:00-14:00

«ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ» ΤΡΕΞΙΜΟ

10.00 π.μ.: Τρέξιμο 6χλμ με εκκίνηση από το Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεύθυνση το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό πίσω στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ

11:00-12:00 ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δρώμενα εξέδρας, δράσεις για παιδιά από τo CatWalk - Δημιουργία Τέχνη Πολιτισμός, περίπτερα ενημέρωσης και δειγματοδιανομές!

Zumba από το γυμναστήριο Fitness Fun Ladies κέντρου , Αλματάκια Ζωής - Μαμά σ'αγαπώ και σε προσέχω, παρουσίαση χορευτικού mambo από τις survivors με την καθοδήγηση της σχολής χορού Asters, Μηνύματα ελπίδας από τις survivors

«ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

12.00 μ.μ.: Πορεία 3 χλμ με εκκίνηση από το Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμό στο Μέγαρο Μουσικής.

Στον τερματισμό θα υπάρχει καμβάς ευχών καθώς και εξοπλισμένο περίπτερο όπου θα μπορείς να κουρευτείς και να χαρίσεις την κοτσίδα σου!

Η εκκίνηση της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα γίνει υπό τους ήχους των Batala Salonica

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ

Την εκστρατεία SAIL FOR PINK στηρίζουν φορείς της πόλης, ιστιοπλοϊκοί όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας, χορηγοί και χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πολλοί εθελοντές.

Οργανώνεται υπό την αιγίδα των : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ), ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κόστος Συμμετοχής 6€

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]