[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πότε θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες λόγω Πάσχα


Ενόψει της εορτής του Πάσχα οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία θα εργαστούν ως εξής:


Εφημερίδες (Πολιτικές)

- Τη Μεγάλη Παρασκευή, 6/4/2018, θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις του Σαββάτου.
- Το Μεγάλο Σάββατο, 7/4/2018, θα κυκλοφορήσουν οι κυριακάτικες εκδόσεις.
- Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, 8/4/2018 και 9/4/2018, δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.
- Την Τρίτη του Πάσχα, 10/4/2018, θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις της Δευτέρας. Οι συντάκτες των εφημερίδων αυτών θα προσέλθουν στην εργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας, 9/4/2018, για την έκδοση των εφημερίδων της 10/4/2018.
- Την Τετάρτη του Πάσχα, 11/4/2018, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες.

Εφημερίδες (Αθλητικές)
Το Μεγάλο Σάββατο, 7/4/2018, θα κυκλοφορήσουν τα φύλλα του Σαββάτου, για τα οποία οι συνάδελφοι θα εργαστούν την Μ. Παρασκευή.
           
Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα
Οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου και της Δευτέρας του Πάσχα, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αντίστοιχες ΣΣΕ, που καθορίζουν και την αμοιβή τους για Κυριακές και αργίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όσοι συντάκτες περιλαμβάνονται στις καταστάσεις εργαζομένων κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου και της Δευτέρας του Πάσχα, θα εργαστούν και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ-ΕΙΗΕΑ για Κυριακές και αργίες.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]