Οι εποχές που ο ΠΑΟΚ απλά παρακολουθούσε να εξελίσσονται δίπλα του γεγονότα, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και δεν μιλάμε μόνο για το ποδόσφαιρο.


Γράφει ο Γιαννης Χατζηιωαννιδης

Αναφέρομαι στο αγαπημένο μου βόλεϊ, όπου η ΕΟΠΕ λίγες μέρες πριν το final 4 βάζει μπουρλότο στον τρόπο διεξαγωγής του, καθώς κλείνει το μάτι στους οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν ήδη προμηθευτεί ...προσκλήσεις για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.
Το πλέον δίκαιο θα ήταν να είχαν ήδη πάρει οι τέσσερις ομάδες από 300 προσκλήσεις και να τις μοιράσουν σε χορηγούς, οικογένειες αθλητών και σε αυτούς που έχουν διάρκειας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και η ΕΟΠΕ μεροληπτεί υπέρ του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού, που επίσης παίζει στο final 4, με τον Ηρακλή, ο οποίος επίσης αδικείται από την ιστορία αυτή.
Όμως το ΤΑΠ ΠΑΟΚ είναι διαβασμένο και κυρίως έχει λάβει τις αποφάσεις του. Τα όσα ειπωθήκαν στην συνέντευξη του έδωσαν μια εικόνα. Ο ΠΑΟΚ αν εισέλθει στο γήπεδο και το δει στα κατακόκκινα θα φτάσει τη αντίδραση του στα άκρα, καθώς θα πρόκειται για σκανδαλώδη εύνοια υπέρ μιας ομάδας.
Δεν είμαστε στο μυαλό της διοίκησης του ΤΑΠ και του ΑΣ, αλλά είναι λογικό, κάτω και από την πίεση των οπαδών του ΠΑΟΚ, η διοίκηση να είναι έτοιμη να τραβήξει στα άκρα το σχοινί και να μην ξεκινήσει καν ο ημιτελικός. Στην Ρόδο θα βρίσκονται οι Τσαλοπουλος, Παισιαδης, Τζηκας ενώ σε ανοιχτή γραμμή θα είναι πάντα και ο Θανάσης Κατσαρής για να είναι ενήμερος για το τι θα συμβαίνει.
Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος αν το γήπεδο δεν είναι όπως πρέπει και αρμόζει να είναι σε ματς ειδικών συνθηκών, τότε θα αντιδράσει όπως αρμόζει σε έναν πρωταθλητή και σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Και στο διά ταύτα, δεν θα πάει ο ΠΑΟΚ στην σφαγή, για να φτιάξει η ΕΟΠΕ τα χατίρια του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

ΣΣ1

Σε εκρηκτική φόρμα ο Γκιόν. Ίσως είναι το βαρόμετρο του αγώνα.

ΣΣ2

Αν οι συνθήκες του γηπέδου, δεν διακατέχονται απο νομιμότητα, ειναι ξεκάθαρο πώς ο ΠΑΟΚ θα το φτάσει στα άκρα. Δεν γίνεται αλλιώς.