[Εκλογές][bsummary]

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στη Ζώγια για το Πάρκο Τσέπης.
Δυο μοναδικές βραδιές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι και όσες βρεθούν την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, στις 21.00, στη Ζώγια, στην οδό Αλ. Σβώλου 54. 

Ο Δημήτρης Μυστακίδης με την κιθάρα του θα μας «ταξιδέψει» σε δρόμους του ρεμπέτικου και θα μας δώσει την ευκαιρία να συμμετέχουμε στην προσπάθεια που κάνει η Πρωτοβουλία της Γειτονιάς της Αλεξάνδρου Σβώλου για τη δημιουργία ενός συμμετοχικού Πάρκου Τσέπης. Τα έσοδα και από τις δυο βραδιές ο Δημήτρης Μυστακίδης θα τα προσφέρει ακριβώς γι αυτόν το σκοπό!

«Οι Γειτονιές έχουν ψυχή και ψυχές. Αυτό συχνά το παραβλέπουμε, πληγώνοντας ή αγνοώντας ό,τι σημαντικό μας περιβάλλει. Γι’ αυτό με μεγάλη χαρά θα βρεθώ στη Ζώγια, στην Αλεξάνδρου Σβώλου και θα παίξω για τη ‘’Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου’’ που πήρε τη σπουδαία πρωτοβουλία να ξανακάνει τη Σβώλου Γειτονιά και τους κατοίκους της Γείτονες. Θα παίξω και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί (ελπίζω), ρεμπέτικα, δηλαδή αστικά λαϊκά τραγούδια, που γράφτηκαν σε Γειτονιές της Ελλάδας, αλλά και σε Γειτονιές της Αμερικής από Έλληνες μετανάστες. Και θα στηρίξουμε έτσι την προσπάθεια των κατοίκων να φτιάξουν στην περιοχή το πρώτο Πάρκο Τσέπης στην Ελλάδα.
Καλή μας αντάμωση»

Δημήτρης Μυστακίδης


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]