Για πρωτοφανή διγλωσσία καθώς "άλλα λέει ο Καμμένος κι άλλα λέει ο Κουβέλης", για παντελή απουσία από το ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων
του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο οποίος εξελίσσεται σε "μονοθεματικό υπουργό Σκοπιανού" και για υπερβολική προβολή του υπουργού Άμυνας της χώρας μας που δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή έκανε λόγο σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε πως κανένας δεν γνωρίζει ποιο πρόσωπο είναι σήμερα υπουργός Άμυνας στην Τουρκία και πως σε αντιδιαστολή η υπερβολική έκθεση του κ. Καμμένου δημιουργεί προβλήματα. Ο ίδιος υπογράμμισε πως η ΝΔ ασκεί μεν σκληρή κριτική όμως με τρόπο εποικοδομητικό για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα εθνικά ζητήματα για να καταλήξει πως ενδοκυβερνητικά δεν υπάρχει σοβαρότητα και διαρκώς αλλάζουν οι γραμμές και η στρατηγική. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένας νέος πατριωτισμός, εθνική θωράκιση και επένδυση στην άμυνα της χώρας.