[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φεστιβάλ χορωδιών στο ΑΠΘ με ελεύθερη είσοδο


Χορωδίες από 12 χώρες και την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στο  Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που πραγματοποιείται εδώ και οκτώ χρόνια στη Θεσσαλονίκη.


Είναι ένας μοναδικός πολιτιστικός θεσμός στον κόσμο ως προς τη θεματική και την καινοτομία του που έχει αγκαλιαστεί από χορωδίες από όλο τον κόσμο, από φορείς, συλλογικότητες, προσωπικότητες και κυρίως από το μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης. 

Στο φετινό Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν χορωδίες από Γαλλία, Σουηδία, Ουκρανία, Ισραήλ, Ιορδανία, Τουρκία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Βουλγαρία, Βοσνία, Κροατία, Κόσοβο, Σερβία, καθώς και Ελληνικές χορωδίες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι χορωδίες «ΚΟΡΑΗΣ» και οι Σχολές Χορού ́Ασπα Βασιλείου και Vista.

Τη Παρασκευή 27 Απριλίου και ώρες 18.00 – 21.00 θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας από τα μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Jasenka Ostojić από την Κροατία και Leonard Raybon από τις Η.Π.Α. Η Επίσημη Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στις 11.30, στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς, με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης. Οι Κεντρικές Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. το Σάββατο 28/4 ώρα 19.30 και την Κυριακή 29/4 ώρες 11.00 και 19.30.

Η είσοδος για τις Συναυλίες του Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]