Φαίνεται ότι, σε κάποιους δεν… έφθασε το τριήμερο. Αυξημένη είναι η κίνηση σε όλο το οδικό δίκτυο, καθώς και σήμερα επιστρέφει μεγάλος όγκος εκδρομέων.



Η πρώτη φάση της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα έγινε χθες, όμως, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει μεγάλος αριθμός. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα με την απαγόρευση των μετακινήσεων σε φορτηγά αυτοκίνητα.


Μέχρι χθες το βράδυ περισσότερα από 65.000 αυτοκίνητα επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν δοθεί στις 19:00 από την Τροχαία ο αριθμός των εισερχόμενων οχημάτων από όλες της εισόδους της πόλης έφτανε τις 57.322.


Οι περισσότεροι επέστρεψαν από τη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών(19.722). Πολλοί (11.800 αυτοκίνητα) κι αυτοί που επέστρεψαν μέσω Εγνατίας Οδού, αλλά και από Χαλκιδική (10.900 αυτοκίνητα – από τα οποία, τα 3.000 επέστρεψαν από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου και τα υπόλοιπα από το δρόμο των Νέων Μουδανιών). Από τις υπόλοιπες περιοχές 5.900 επέστρεψαν από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, 5.000 από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και 3.000 από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου.