Με κεντρικό σύνθημα "Καμιά ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν συγκέντρωση και, στη συνέχεια ,πορεία, από την Καμάρα στο γήπεδο της Τούμπας, διαμαρτυρόμενοι για τις ποινές που επιβλήθηκαν στην ομάδα και τις οποίες θεωρούν άδικες.

Οι φίλοι του Δικεφάλου που έχουν συγκεντρωθεί στην Καμάρα φώναξαν συνθήματα ζητώντας τη δικαίωση του συλλόγου, ενώ ο κόσμος αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Με το σύνθημα "νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές" υποδέχτηκαν τους Πέλκα, Μαλεζά και Μαουρίσιο. Τους αποθέωσαν όταν ανέβηκαν στο βήμα ως εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας. 

Ο αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στον κόσμο τονίζοντας ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους. "Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε. Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Και θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο δυνατοί να το δείξουμε στον εγωιστικό χώρο. Επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό", τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Κατσαρής: "Στο γήπεδο πρωταθλητής"

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος τόνισε: "Πρωταθλητή θέλουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο όχι στα νοσοκομεία κ στα δικαστήρια"

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ανέφερε: "Ήμουν και εγώ εκεί θα λέτε στα παιδιά σας για την μεγάλη συγκέντρωση που βλέπουμε τώρα όπου μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει. Κανονικά ετοιμαζόμασταν για φιέστα κ ερχόμαστε εδώ να αντιδράσουμε για την κλοπή".

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης, είπε: "Φέτος συμπληρώνω 55 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν έχει γίνει αυτό το πράγμα που συμβαίνει σήμερα. Ούτε τη δεκαετία του 60', ούτε τη 70'. Οι αφεντάδες του Λεκανοπεδίου συμπεριφέρονται έτσι στην επαρχία και στον ΠΑΟΚ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ δίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται εντός γραμμών, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξάγει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα".

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γιώργος Τουρσουνίδης που τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του είναι δυνατός. Το να προσπαθούν να κλέψουν ξανά το πρωτάθλημα δε θα περάσει. Κύριοι θέλετε να διχάσετε την Ελλάδα";

Μετά τις ομιλίες ξεκίνησε η πορεία των οπαδών από την Καμάρα ως το γήπεδο της Τούμπας, όπου και κατέληξε.