Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης "Προωρότητα και νεογνά υψηλού κινδύνου - Ολιστική διαθεραπευτική παρέμβαση", στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς.
e#Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης κ. Λίλα Μπακατσέλου καλωσόρισε τους Συνέδρους, ευχαρίστησε τα Προεδρεία και τους o#μιλητές για την συμμετοχή τους, ευχόμενη να συμβάλλει η ημερίδα στην ενίσχυση της διεπιστημονικής συνεργασίας και στην προώθηση της έγκαιρης ολιστικής παρέμβασης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των βρεφών υψηλού κινδύνου όσο και των οικογενειών τους. Η κ. Μπακατσέλου, καλωσόρισε στη μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ τον Καθηγητή Παιδιατρικής Νευρολογίας - Αναπτυξιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτρη Ζαφειρίου, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση της ΕΛΕΠΑΠ, ανέλαβε καθήκοντα Επιστημονικού Συμβούλου του Κέντρου Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή της στο προεδρείο της Ημερίδας, την Παιδονευρολόγο Dr Λένα Σκουτέλη, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και Β' Αντιπρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο για την παρουσία του και τον χαιρετισμό του καθώς και για τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Προεδρεία και τους Ομιλητές της ημερίδας, για τις πολύ ενδιαφέρουσες και με πλούσιο επιστημονικό περιεχόμενο ομιλίες τους.
#ελεπαπθεσσαλονικης