Η αλλοδαπή 35άρα ήταν... μπουκιά και συγχώριο! Ο ηλικιωμένος παντρεμένος Θεσσαλονικιός την έβλεπε και... έπλαθε ιστορίες με το μυαλό του, ώσπου οι κρυφές επιθυμίες έγιναν... πραγματικότητα! Το κάστρο... έπεσε!


Για αρκετούς μήνες ο 71χρονος ζούσε τον έρωτά του. Ήταν χαρούμενος με το κατόρθωμά του, αλλά, πού και πού, αναρωτιόταν πώς μια τέτοια γυναίκα, με τόση διαφορά ηλικίας, ενέδωσε στις πιέσεις του. Τελικά, το κατάλαβε με τον... άσχημο τρόπο.

Η νεαρή αλλοδαπή άρχισε να του ζητά χρήματα για να μην φανερώσει στη γυναίκα του τον παράνομο δεσμό τους! Εκείνος έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε κι όταν, πλέον, δεν είχε άλλα μετρητά, εκείνη του πήρε με το ζόρι την πιστωτική του κάρτα για να... κάνει τα ψώνια της! Συνολικά καρπώθηκε 45.863,75!

Η "ερωμένη", όμως, ζητούσε συνεχώς κι άλλα! Μετά, μάλιστα, από το περιστατικό με την πιστωτική, οι πιέσεις είχαν γίνει όλο και πιο ισχυρές, ενώ "στο κόλπο" είχε μπει κι ο 38χρονος φίλος της! 

Τότε ήταν που ο 71χρονος αναγκάστηκε να τα πει όλα στη γυναίκα του. Εκείνη, πιο ψύχραιμη, ειδοποίησε την αστυνομία. Κλείστηκε ραντεβού με τον 38χρονο αλλοδαπό φίλο της "ερωμένης", δήθεν για να δοθούν κι άλλα χρήματα, αλλά στο ραντεβού, εκτός από τον ερωτοχτυπημένο Θεσσαλονικό πήγε... όλη η παρέα: Ο 71χρονος, η "απατημένη" σύζυγος" και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου. 

Ο 38χρονος αλλοδαπός κατέληξε στο τμήμα, κατηγορούμενος για εκβίαση, ενώ η αλλοδαπή έγινε... καπνός, προφανώς αναζητώντας νέο θύμα και νέο συνεργό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος.

Από την όλη υπόθεση μας έμειναν δύο απορίες:

1. Συγχώρεσε τον 71χρονο η σύζυγός του, ή θα ΄χει... τραβήγματα;

2. Εντάξει με τα 45.863 ευρώ... Τα 75 λεπτά τι τα έκανε, ακριβώς, η δράστιδα;