Όπως αναμενόταν και χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση από τους γηπεδούχους, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πέρασε και από την Δράμα κερδίζοντας τον Χιλιώτη με 30-35.
Αυτός ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος έδειξε από την αρχή της αναμέτρησης τις διαθέσεις και την ανωτερότητά του και πήρε μία ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν, με την συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του, οι οποίοι μάλιστα έστειλαν και το δικό τους μήνυμα, μέσω ενός πανό που τοποθετήθηκε στην κερκίδα.
Πιο συγκεκριμένα, οι ΠΑΟΚτσήδες απευθυνόμενοι σε Μαρινάκη-Μελισσανίδη έγραψαν: «Είναι ζάχαρη και μέλι το καράβι του Βαγγέλη, με τον Τίγρη παρεάκι, παίρνουνε το παραδάκι».
Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, θέση που τον πάει στην Γ' φ'αση των πλέι οφς όπου με πλεονέκτημα έδρας, θα περιμένει το νικητή της σειράς ΑΕΚ-Αερωπός. Στον αντίποδα η Δράμα θα συμμετέχει στα πλέι άουτ, όπου με μειονέκτημα έδρας θα πριμένει τον αντίπαλο της, από τη σειρά των αγώνων του Φοίβου με το Καματερό.

ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΓΣ ΔΡΑΜΑ 1986 : Μπέτζιος, Παπάζογλου, Κοτσαμαρίκογλου 1, Χαϊτίδης 3, Κουρτίδης 4, Τουνγκελίδης 5, Αντάμοβιτς 11, Θωμίδης 1, Τσιτσίγκος 2, Κοβογλανίδης 2, Κουρουτζίδης 1,Βουλγαράκης, Δεμερτζίδης, Σίνα, Ανουτζιας

ΠΑΟΚ: Αραμπατζής 4, Παλάσκας 9, Κοκώνης 6, Πούλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης, Καλόμοιρος 2, Μαστορογιάννης 1, Κέζιτς, Κυπραίος 4, Δέλιας, Βεσελίνοβιτς 2, Τσίλης 5, Νικολαϊδης 1, Πέγιοβιτς 1, Κοτανίδης