[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

1.300 πολίτες εξυπηρετούνται από το κοινωνικό ιατρείο Κορδελιού - Ευόσμου

Χίλιοι τριακόσιοι πολίτες εξυπηρετούνται μέσα από το κοινωνικό ιατρείο και το φαρμακείο που λειτουργούν στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

 


Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο δήμος, “στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου και του φαρμακείου έχουν πραγματοποιηθεί 2.410 συνεδρίες με ιατρούς εθελοντές όλων των ειδικοτήτων, 1.302 διαγνωστικές ή μικροβιολογικές εξετάσεις και έχουν εκτελεστεί 6.101 δελτία συνταγών”.

Στο κοινωνικό ιατρείο και στο φαρμακείο του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου προσφέρουν εθελοντικά υπηρεσίες 107 επαγγελματίες υγείας, φορείς και ιδιώτες (ιατροί, φαρμακοποιοί, διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια).

Οι επαγγελματίες αυτοί θα τιμηθούν στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει το τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, το Σάββατο 14 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]