[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τη Δευτέρα η κρίσιμη συνεδρίαση της Super League

Για την προσεχή Δευτέρα στις 14:00 ορίστηκε το κρίσιμο ΔΣ της Super League. Εκεί τα μέλη του συνεταιρισμού θα συζητήσουν για τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού και τις δεσμεύσεις που ζητεί από τις ΠΑΕ για να αρθεί η αναστολή της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα.

Εφόσον βρεθεί πεδίο συμφωνίας, τότε οι ομάδες θα κληθούν να συναποφασίσουν και για το πρόγραμμα των αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

H ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.
2/ Καθορισμός του αγωνιστικού - τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .
3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
4/ Διάφορα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]