[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

H Γαλλική Γαστρονομία έρχεται τον Μάρτιο στη ΘεσσαλονίκηΓαλλικά τοπικά προιόντα, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν όσοι επισκεφθούν το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 23 (18.00-20.00) και το Σάββατο (11.00-15.00).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνουν περισότερο γνωστά τα γαλλικά τοπικά προιόντα (κρασιά,τυριά,κρέατα) στο κοινό της Β.Ελλάδος αλλά και σε αρχιμάγειρες ή σε ιδιοκτήτες ντελικατέσεν.
Η γαλλική αυτή αγορά διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης « Goût de / Good France »
που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο από το Γαλλικό Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών υποθέσεων.
Παράλληλα, στις 21 Μαρτίου, βραδιά που είναι αφιερωμένη στη γαλλική γαστρονομία, περισσότεροι απο 3.000 σεφ σε όλο τον κόσμο θα δημιουργήσουν και θα σερβίρουν μενού “αλά γαλλικά”. Στην Ελλάδα, συμμετέχουν 88 εστιατόρια, από τα οποία τα 15 βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που κατατάσσει τη χώρα μας στη δεύτερη θέση παγκοσμίως.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]