[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

“Βόγγηξαν” τα καφέ και τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης από έλλειψη νερού

Τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καφετέριες κι εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, από την έλλειψη νερού, λόγω της βλάβης στον αγωγό της ΕΥΑΘ.
Όπως δήλωσε η Νίκη Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Σωματείου Καταστημάτων Εστίασης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ζημιά στα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης –ειδικά στις ανατολικές περιοχές- είναι τεράστια.

“Το λιγότερο θα ήταν να απαιτήσουμε αποζημιώσεις. Το πρόβλημα δεν είναι να μην πληρώσουμε την ΕΥΑΘ, αλλά πώς θα καλύψουμε τους πελάτες μας”, είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως στα καφέ οι ιδιοκτήτες περιορίζονται στο να παρασκευάζουν Ελληνικό η στιγμιαίο καφέ, αφού δεν λειτουργούν οι μεγάλες καφετιέρες που παίρνουν νερό από το δίκτυο, ενώ και στην περιορισμένη χρήση χρησιμοποιείται εμφιαλωμένο νερό, που ανεβάζει κατά πολύ το κόστος.

Όπως είπε, ακόμη, μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στα εστιατόρια, που χρειάζονται νερό για το πλύσιμο των φαγητών, το μαγείρεμά τους και το πλύσιμο πιάτων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]