Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Στέγη Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης" πραγματοποιεί έως 8 Μαρτίου, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για ανέργους, άπορους, ανασφάλιστους και πολύτεκνους, με τη εθελοντική συμμετοχή 30 και πλέον ιατρών και πανεπιστημιακών καθηγητών, σε όλες σχεδόν τις ιατρικές ειδικότητες.


 

Η δράση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της κεντρικής νότιας πύλης της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, απέναντι από τη ΧΑΝΘ, χάριν της ουσιαστικής υποστήριξης της ΔΕΘ HELEXPO.


Στο πρόγραμμα όλοι οι Θεσσαλονικείς επί 10 ημέρες μπορούν να προσέλθουν καθημερινά και να εξετασθούν από τους γιατρούς, από τις 9 π.μ. έως και τις 14:00 και από τις 17:00 Έως 21:00 στις εξής ιατρικές ειδικότητες: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΛΤΖΧΑΪΜΕΡ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕ-ΡΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΚΟΟΛΟΓΙΚΕΣ κ.α.


Όσοι επιθυμούν να εξετασθούν σε μια ή και σε περισσότερες ιατρικές ειδικότητες, θα πρέπει προηγούμενα να τηλεφωνήσουν για να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς στα τηλέφωνο 6977 621803.