[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέα φυλακή μεταναστών βρέθηκε στη Σίνδο

Άλλο ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην περιοχή της Σίνδου, χρησιμοποιούνταν από τα κυκλώματα διακίνησης παράνομων μεταναστών ως… φυλακή!Αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο γιαπί βρήκαν κλειδωμένος σε χώρο του υπογείου 21 αλλοδαπούς. Τους κρατούσαν εκεί, παρά τη θέλησή τους, μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με σκοπό να αποσπάσουν λύτρα από συγγενείς τους, για να τους αφήσουν ελεύθερους να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί 21, 23 και 24 ετών, εναντίον των οποίων  σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της Συμμορίας, Αρπαγής, Εκβίασης και Παράνομης προώθησης στο εσωτερικό της Χώρας.


Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]