[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέο μηνυμα του Γιώργου Σαββίδη προς τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη

Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη να είναι στο στόχαστρο, ακόμα και αυτές τις μέρες, ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, αλλά και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανέβασε κείμενο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, τονίζοντας τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη να μην παρεβρεθεί στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη:

"Κύριε Βασιλειάδη δεν χρειάζεται να ακυρώνετε τις επισκέψεις σας στην Θεσσαλονίκη... Έχει και εδώ κατοίκους ξέρετε, Ελλάδα είναι και εδώ! Υπάρχουν ομάδες στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα, που θέλουν να ακουστούν. Μην τους αγνοείτε.

Υ.Γ. 1 Αν κάποιοι ενδιαφέρονται όπως διατυμπανίζουν για ένα καθαρό ποδόσφαιρο ας έρθουν να καθίσουμε όλοι μαζί, χωρίς διάκριση μικρών-μεφάλων, για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα που έχουμε περιέλθει. Κι αυτές οι συναντήσεις να γίνονται όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Υ. Γ. 2 Σταματήστε να εμπλέκετε την πολιτική στο ποδόσφαιρο (1926 λέξεις για Σαββίδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, 0 λέξεις για Μαρινάκη). Επιτέλους να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο!"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]