[Εκλογές][bsummary]

«Χαλαμονή»: Η ιστορία του Πόντου μέσα από την ιστορία μιας οικογένειαςΕκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, Αντώνη Παυλίδη µε τίτλο «Χαλαµονή», θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στις 7.30 µ.µ., στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η Χαλαμονή (ποντιακή λέξη που σημαίνει. «χαλασμός», «καταστροφή») είναι μια ιστορία θαυμάτων, ανθρωπιάς, χαράς, πόνου και. διεκδίκησης. Μια απόπειρα καταγραφής της. ιστορίας του ποντιακού ελληνισμού μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας.

Στην παρουσίαση, εκτός από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη και τον συγγραφέα, Αντώνη Παυλίδη, θα συμμετάσχουν ως ομιλητές η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο ιστορικός και σχολικός σύμβουλος ΔΕ, δρ. Πολύβιος Στράντζαλης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, καθώς και του εορτασμού των 60 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ πραγματοποιείται µε την ευγενική χορηγία του εκδοτικού οίκου Α.Α. Λιβάνη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]