[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δ. Τζανακόπουλος: Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα

Για σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα την Κυριακή και έστειλε μήνυμα ότι «θα μπει τέλος στα φαινόμενα που αμαυρώνουν τη χώρα».
Σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα λάβει «δύσκολες αποφάσεις αγνοώντας το πολιτικό κόστος», ενώ σημείωσε πώς δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά προστίθεται στον κατάλογο βίας εδώ και δεκαετίες.

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή αποφάσισε να συγκρουστεί με όσα για χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις ανέχτηκαν» σημείωσε.

Ερωτηθείς για τα περί ποδοσφαιρικού Grexit επανέλαβε ότι «είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όσες δύσκολες αποφάσεις χρειάζονται για την εξυγίανση».

Σχετικά με τις σχέσεις της κυβέρνησης με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη απάντησε ότι «η ελληνική ιθαγένεια στον κ. Σαββίδη δόθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά και με προσωπική παρέμβαση του τότε πρωθυπουργού προτάθηκε η επένδυση στη ΣΕΚΑΠ για να μην καταλήξει στα χέρια Τούρκων επενδυτών».

«Οι αναφορές της αντιπολίτευσης γίνονται με αφορμή ένα και μόνο περιστατικό που αφορά τα πρόστιμα της προηγούμενης διοίκησης της ΣΕΚΑΠ τα οποία αγνοούσε» πρόσθεσε.

Προνομοιακές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα είναι η Ν.Δ. που έχει εκθρέψει τόσα χρόνια» σχολίασε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]