Ενα  διάστημα λίγο ημερών ακόμη θα περιμένει ο Ουζουνίδης για να έχει όλους τους ποδοσφαιριστες στην διάθεση του και φυσικά να έχει τις λύσεις που θέλει για την επιθετική γραμμή.Ο Λουτσιάνο είναι ιατρικά έτοιμος, προπονείται κανονικά και πλέον είναι θέμα ρυθμού. Άλλωστε ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί τώρα που τα δύσκολα πέρασαν. Το πιθανότερο σενάριο είναι η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, την επόμενη Κυριακή.

Σε ότι αφορά τον Μυστακίδη, ο καθαρισμός στο γόνατο πήγε καλά, αλλά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Από σημερα Πέμπτη αναμένεται και αυτός στις προπονήσεις. Όπως και ο Λουτσιάνο ο Μυστακίδης φλερτάρει με την επιστροφή του στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ και δεν προλαβαίνει το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα.

Τέλος σε ότι αφορά τον Μόλινς, δείχνει ότι είναι καλά και πλέον συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Από την πορεία του στις προπονήσεις θα φανεί πότε θα τον ξαναδούμε στο γήπεδο. Συμπερασματικά, οι τρεις ποδοσφαιριστες μετρούν αντίστροφα και το θετικό για τον Ουζουνίδη είναι ότι θα βρίσκονται στο 100% μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι στην κρίσιμη τελευταία τετράδα αγώνων(με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη στην Λεωφόρο και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) που θα κρίνει πιθανότατα και την 5η θέση, οι Λουτσιάνο, Μόλινς και Μυστακίδης θα υπολογίζονται κανονικά.